Welkom

Al meer dan 60 jaar, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Yamabiko Shindaiwa producten met hoge prestaties en een uitmuntende kwaliteit.
Vanuit het bescheiden begin in Japan met een eenvoudige handgedragen sproeier, is Yamabiko uitgegroeid tot een technologische leider en Shindaiwa een gerespecteerd wereldmerk.

Door onze toewijding om enkel de beste kwaliteit te produceren, en de passie en trots om onze klanten te voorzien van de allerbeste producten, wordt Shindaiwa vandaag wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele als particuliere gebruikers.
Alle Shindaiwa motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimale vermogen / gewicht verhouding.
Yamabiko doet geen concessies of tussenoplossing.
Om aan dit engagement te voldoen, wordt elke Shindaiwa motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.

Met Shindaiwa kiest u steeds voor een motor van professionele klasse, en investeert u in topgereedschap op lange termijn. Dit is Yamabiko’s belofte voor het merk Shindaiwa. Yamabiko en ook EuroGarden als importeur waarderen uw interesse in Shindaiwa. Van particulier tot bosbouwer, u kunt Shindaiwa producten kopen met het volste vertrouwen.

 

Japan Technology

Japan is het spirituele landschap van het technologisch vakmanschap en is een wereldleider in engineering- en productie-expertise.
Japan heeft een wereldwijde standaard, waar de verwachting van klanten die Japanse producten kopen extreem hoog is.
De koper gaat er – terecht - van uit dat Japanse producten betrouwbaar, goed gebouwd, professioneel en duurzaam zijn.
Shindaiwa heeft dit allemaal.

Shindaiwa is een merk geproduceerd door Yamabiko Corporation, een bedrijf dat achter vele nieuwe innovaties in de wereld stond.
Wat begon met een ruggedragen vernevelaar in 1950, gaat nu nog steeds verder. Onze focus ligt op het ontwikkelen van producten van wereldklasse, die bekend staan ​​om hun lichte gewicht, hun kracht en hun duurzaamheid.
De globale markt vraagt steeds meer veeleisende producten met een lagere uitstoot van schadelijke gassen. We hebben onze technologische capaciteiten gebruikt om de wereldwijde leider in de ontwikkeling van motoren met een lagere uitstoot te worden.

In de loop der jaren produceerde Yamabiko Corporation meer dan 60 miljoen motoren.  Alle Yamabiko productiefaciliteiten werken met éénzelfde kwaliteitsstandaard, wat resulteert in consistente, professionele producten. Het is dan ook geen verrassing, dat onze klanten over de hele wereld vertrouwen op de prestaties en hoge kwaliteit van alle Yamabiko Corporation producten.

Dit vakmanschap strekt zich verder uit in de productie. Onze filosofie stelt Yamabiko in staat om het productieproces te controleren vanaf de grondstoffen tot de volledig afgewerkte producten. Yamabiko maakt gebruik van lean manufacturing technieken en de nieuwste apparatuur om de productie efficiënter te maken en om het marktaandeel op wereldvlak te vergroten.
De Shindaiwa producten worden geassembleerd door de perfecte samenwerking van menselijk vakmanschap en state-of-the-art technologie, wat resulteert in de hoogste kwaliteitsnormen.