Kettingzagen

Het zagen van brandhout, snoeien van bomen of het vellen van bomen: voor iedere toepassing is er een Shindaiwa kettingzaag! Alle machines worden duurzaam ontwikkeld en geproduceerd, met steeds dezelfde hoge kwaliteitseisen waarop u kunt vertrouwen.

Bekijk assortiment
header-kettingzagen-tronconneuses
header-trimmers-bosmaaiers

Trimmers & Bosmaaiers

Hoog gras, onkruid, dichte begroeiing en zelfs kleine bomen: met de Shindaiwa trimmers en bosmaaiers houd je alles kort en netjes!

Bekijk assortiment

Heggenscharen

De Shindaiwa heggenscharen zijn ontwikkeld voor duurzaam gebruik en uitstekend uitgebalanceerd. Essentieel hierbij zijn een lichtgewicht tandwielkast, geharde messen en een antivibratiesysteem zodat de trillingen voor de gebruiker tot een minimum worden beperkt.

Bekijk assortiment
header-heggenschaar-taillehaie
header-bladblazers-souffleurs

Bladblazers / Bladzuigers

Shindaiwa heeft een hele geschiedenis met bladblazers. Shindaiwa heeft de allereerste bladblazer decennia geleden ontwikkeld en sindsdien is Shindaiwa de toonaangevende fabrikant op het gebied van bladblazers.

Bekijk assortiment

Multifunctionele systemen

De multifunctionele systemen van Shindaiwa zijn zeer gemakkelijk te gebruiken en biedt tal van toepassingen. Het basistoestel is voorzien van een Shindaiwa 23,9 of 24,5 cc motor en kan voorzien worden van 6 verschillende accessoires.

Bekijk assortiment
header-multifunctie-multifonctions
XSIEC741S-X4

Doorslijper

Robuuste doorslijper met voldoende vermogen voor allerhande doorslijpwerk in diverse toepassingen: wegenbouw, gemeentenwerken, hovenier en hulpdiensten. Slijpt moeiteloos door betonblokken, natuursteen, asfalt en staal. Het dubbele luchtfiltersysteem maakt deze EC741S bruikbaar in zeer stoffige omgevingen.

Bekijk assortiment